Knipperlichten voor je caferacer

Geplaatst op

Een knipperlicht caferacerwebshop.com kun je eenvoudig kopen op de caferacerwebshop. Een cafe racer is een standaardmotor, omgebouwd tot een sportmodel. Leuk weetje: de cafe racer is vernoemd naar ‘The Ace Cafe’, een ontmoetingscafé in Londen de jaren 50. Er werd van café naar café geracet, vandaar de naam ‘racer’. De mensen die de motoren omgebouwd hadden tot sportmodel wilden zo hun pronkstuk laten zien haan het voorbij gaande publiek. Op de caferacerwebshop kun je overigens niet alleen knipperlichten en blinkers kopen, maar ook diverse andere accessoires.

Kies een knipperlicht naar wens

Je kunt blinkers oftewel knipperlichten kopen voor diverse merken cafe racers op de caferacerwebshop. De blinkers die je kunt kopen zijn bijvoorbeeld voor de cafe racer van het merk BWM of Yamaha. De blinkers van www.caferacerwebshop.com kun je op subtiele wijze monteren. Van LED-knipperlichten tot halogeen-richtingaanwijzers. Van goedkoop, tot duurdere prijsklasse. Een prijsindicatie: de ZC-line LED Vorkindicator MICRO kost € 169,95. En je kunt al een bullet arizona richtingaanwijzer kopen voor € 56,95. Op de website kun je naar hartenlust je geld besteden, er is superveel verlichting voor de cafe racer te vinden.

Van old school knipperlichten tot halogeen en LED

Misschien kies je voor een old-school blinker voor een retro touch, of ga je toch voor een moderne blinker, het is allemaal mogelijk op de caferacerwebsop. En dan is er ook nog de keuze tussen halogeen en LED. Halogeen wordt veelal gebruikt bij klassieke motorfietsen die een old school look hebben en halogeen is daarbij vaak goedkoper.

Aansluiten van je knipperlicht

Diverse tips over hoe je je knipperlicht aan moet sluiten kun je vinden op de caferacer webshop. LED-knipperlichten sluit je op dezelfde wijze aan als halogeenknipperlichten. Als je gaat voor LED-knipperlichten, moet je wel rekening houden met het verschil in weerstand tussen halogeen en LED (ohm). Dit probleem is eenvoudig op te lossen door er een weerstand bij te plaatsen, of door het knipper relais te vervangen. Ook komt het voor dat LED-knipperlichten soms aanhoudend blijven branden. Je kunt ook dan weerstanden in de bedrading plaatsen om het op te lossen. Een tip voordat je het knipplicht aansluit: controleer eerst even de bedrading en test de lampjes op een losse accu. Zo kom je er achter of het inderdaad aan de lampjes licht en of je deze moet vervangen.

Meer handige accessoires

Uiteraard zijn er ook diverse andere onderdelen op www.caferacerwebshop.com te bestellen zoals bijvoorbeeld stoere lederen old school handschoenen. Of een old school long sleeve shirt. Tevens kun je er diverse db killers kopen, deze zijn eenvoudig aan te sluiten en hiermee zorg je er voor dat de geluidsproductie van de uitlaat van je cafe racer gedempt wordt. Leuk weetje: als je deze db killer met demperwol omwindt, wordt hij nog stiller. Kortom, er is erg veel mogelijk. Misschien ben je geïnspireerd door deze blog om zelf je eigen cafe racer te bouwen. Het leuke is dat je je eigen creativiteit en smaak erin kunt leggen, er is niet één standaard cafe racer! Begonnen in de jaren ’50, maar in 2021 nog steeds een ware hype dus: de cafe racer! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *