Rijd een toffe auto via private lease

Geplaatst op

Als je een liefhebber bent van mooie auto’s maar ook geen liefhebber van een lege portemonnee, dan is occasion private lease iets voor jou. Je combineert het rijden van een auto in perfecte staat met de voordelen die private lease met zich meebrengt. Je betaalt een vast bedrag per maand, alle kosten zijn in dit bedrag verrekend. Geen vervelende verrassingen achteraf en volledige transparantie dus!

Via het occasion private lease programma van Bynco rijd je direct weg in je auto, zonder maandenlange wachttijden. De occasions komen terug uit een leaseprogramma en worden in goede staat herinzet in een private lease aanbod. Ze zijn in de meeste gevallen volledig uitgerust met opties en accessoires die het rijgemak en de veiligheid verder vergroten. En ja, zaken als verzekering, wegenbelasting, APK en onderhoud zijn allemaal meegenomen in de prijs. Je hoeft alleen nog maar te tanken, veel gemakkelijker wordt het niet!

Enkele voordelen

Er zijn al enkele voordelen genoemd van occasion private lease, maar we zetten ze voor de volledigheid allemaal nog eens onder elkaar:

  • Het is goedkoop: het moge duidelijk zijn dat het rijden van een occasion voordeliger is dan een gloednieuwe auto. En dit zie je ook direct terug in de maandkosten.
  • Korte levertijd: de auto’s zijn in enkele dagen geprepareerd voor je, zodat je er vrijwel direct in kunt wegrijden. 
  • Ontzorging: je hebt geen omkijken naar een autoverzekering, wegenbelasting en onderhoudsbeurten. Dit is allemaal geregeld voor je. 
  • Groeiend aanbod: het aanbod aan occasion private lease auto’s wordt steeds groter. Genoeg mogelijkheden dus om een auto te vinden die aansluit op jouw wensen.

Waarom nog twijfelen?

Wij zijn er van overtuigd dat er geen betere manier is om voordelig een mooie en complete auto te rijden dan occasion private lease. We kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden en het huidige aanbod. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *