Wil je op schiphol valet parking?

Geplaatst op
schipholparkerenvergelijken-logo

Wil je parkeren op schiphol maar je weet niet waar je het beste kan parkeren? dan is schiphol valet parking iets voor jou. Je kunt er online reserveren en je kan er tot 2 uur van te voren annuleren. Dus stel je vlucht wordt geannuleerd dan hoef je dus niet je parkeergeld wel te betalen. 

Voordelen voor hier parkeren

Je hebt verschillende voordelen om hier te kunnen parkeren. Bij schiphol valet parking wordt er namelijk gefilmd bij het erin rijden van de parkeergarage en wanneer je eruit rijd. 

Zo kun je dus bijhouden dat stel je auto wordt gestolen je kan zien op welke dag en hoelaat. Wanneer je auto in de garage hebt gezet is het nog 2 minuten lopen naar de vertrekhal, je hoeft dus niet met je zware koffers nog overal heen te lopen totdat je er eindelijk bent. Je hebt er 3.900 parkeerplekken en je hebt er ook laadpunten voor als je een elektrische auto hebt. Je auto kan niet hoger zijn als 2 meter, dan past die helaas niet in de schiphol valet parking maar ze hebben er juist wel brede parkeerplekken dus er kan geen deur van een andere auto tegen jouw auto aan komen dus je krijgt ook geen schade. Als je wilt kan je ook je auto nog laten schoonmaken met een autowasservice en dit is allemaal milieuvriendelijk. Kom je toch met een andere auto of veranderd je reisdata? Dan kun je parkeren boeking tot 24 uur van tevoren gratis wijzigen of voor €5,- euro annuleren.